Nalagam
Product main image

520/70 R34 148A8/148B Alliance 845


Skupaj693,81 €
DDV 22%152,64 €
Cena846,45 €

Možnost montaže na terenu

Premontaža pnevmatik se izvede na lokaciji, ki jo boste vpisali ob naročilu. Cena velja za montažo na 1 platišče. Poleg zneska premontaže se zaračuna tudi strošek prihoda na lokacijo v višini 30€.

Premontaža pnevmatik
24,90 €

Alliance FarmPRO Radial je najnovejši model traktorskih radialnih pnevmatik. Univerzalna in vsestranska pnevmatika za kmetijsko uporabo. Zasnova profilnih blokov je polkrožna, kar zagotavlja udobno vožnjo in učinkovito čiščenje blata iz tekalne površine. Alliance FarmPRO 85 Radial gume imajo visoko bočno stabilnost in so primerne za delo na strminah. Blazinice na tekalni površini delujejo kot izmetalci blata in omogočajo bolj učinkovito čiščenje, kar je pomembno pri delu na poljskih površinah.

Brezplačna dostava!

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

01 759 15 00

041 777 057

Pokličite za strokovno pomoč pri nakupu.
Širina:
Višina: 70
Premer: 34
Poraba goriva:
Oprijem na mokrem:
Kotalni upor:

Alliance Farm PRO Radial je najnovejši model traktorskih radialnih pnevmatik. Univerzalna in vsestranska pnevmatika za kmetijsko uporabo. Zasnova profilnih blokov je polkrožna, kar zagotavlja udobno vožnjo in učinkovito čiščenje blata iz tekalne površine. Alliance Farm PRO 845 Radial gume imajo visoko bočno stabilnost in so primerne za delo na strminah. Blazinice na tekalni površini delujejo kot izmetalci blata in omogočajo bolj učinkovito čiščenje, kar je pomembno pri delu na poljskih površinah.

Posebnosti blagovne znamke

 

Alliance (ATG) je vodilno podjetje za proizvodnjo pnevmatik za traktorje in stroje. Celotna skupina je v letu 2012 dosegla promet preko 500 milijonov ameriških dolarjev. Znamka Alliance svojim kupcem v prvi vgradnji in po-prodaji zagotavlja izdelke, ki so namensko razviti za posamezne uporabnike, zato so ATG pnevmatike zanesljiva rešitev za različne potrebe v kmetijstvu, gradbeništvu in industriji.

Alliance SLO: www.alliance-gume.eu          Alliance FB: www.facebook.com/AllianceSLO          Alliance: atgtire.com