Nalagam
Product main image

18,4-30 12PR Alliance Farm Pro 324


Skupaj372,30 €
DDV 22%81,91 €
Cena454,21 €

Možnost montaže na terenu

Premontaža pnevmatik se izvede na lokaciji, ki jo boste vpisali ob naročilu. Cena velja za montažo na 1 platišče. Poleg zneska premontaže se zaračuna tudi strošek prihoda na lokacijo v višini 30€.

Premontaža pnevmatik
24,90 €

Brezplačna dostava!

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

01 759 15 00

041 777 057

Pokličite za strokovno pomoč pri nakupu.
Širina:
Višina: 0
Premer: 30
Poraba goriva:
Oprijem na mokrem:
Kotalni upor:

Robustna traktorska pnevmatika za vse namene v kmetijstvu. Pnevmatika je namenjena tako poljski kot cestni uporabi. Profilni bloki pod kotom 45° omogočajo dobro čiščenje tekalne površine pri uporabi v blatu in snegu. Ima mehkejšo zasnovo gumene zmesi, kar ji omogoča, da ne tepta zemlje, se prilagodi tlem in je zato posebej dobra za kmetijsko obdelavo. Najlonska karkasa zagotavlja učinkovit prenos sile in visoko odpornost na mehanske poškodbe. 

 

Glavna značilnosti:

  • Mehkejša zmes (Mehkejša guma)
  • Namenjena za posebej za kmetijstvo, ker ne tepta,  se prilagodi tlem.

 

Posebnosti blagovne znamke

 

Alliance (ATG) je vodilno podjetje za proizvodnjo pnevmatik za traktorje in stroje. Celotna skupina je v letu 2012 dosegla promet preko 500 milijonov ameriških dolarjev. Znamka Alliance svojim kupcem v prvi vgradnji in po-prodaji zagotavlja izdelke, ki so namensko razviti za posamezne uporabnike, zato so ATG pnevmatike zanesljiva rešitev za različne potrebe v kmetijstvu, gradbeništvu in industriji.

Alliance SLO: www.alliance-gume.eu          Alliance FB: www.facebook.com/AllianceSLO          Alliance: atgtire.com